FAQ

Moet ik een auto huren?

Casa Los Dos is gelegen op 4 km van het dorp Competa en 1 uur van Malaga. Daarom raden we iedereen aan om toch een auto te huren om zo makkelijker uitstappen te doen.

Een aan te raden bedrijf, eerlijk en betrouwbaar is Helle Hollis. Met onze code krijg je 15 % korting. Kortingscode is H11104, in te vullen bij home owners club. Dit bedrijf ligt vlakbij de luchthaven. U word door een busje opgehaald bij de luchthaven. Het personeel is erg vriendelijk en zeer correct!     

Is onze b&b adults only?

Ja, onze b&b is adults only. De b&b is niet speciaal geschikt voor jonge kinderen. Vanaf 16 jaar is iedereen welkom!

Hoe ver is het naar een strand?

Vanuit onze b&b is het een half uur tot het dichtstbijzijnd strand. Een ander strand in een prachtige baai (half naaktstrand) ligt op 45 min rijden.

Zijn er naaktstranden in de buurt?

Ja, zie de informatie bij uitstapjes. U vind hier een overzicht van de dichtstbijzijnde stranden en naaktstranden.

Is er internet & telefoonbereik?

Er is een goede gratis internet beschikbaar in de b&b en zelfs tot in de kamers. Het telefoonbereik normaal gesproken wel. Soms helpt het om manueel Vodafone als provider aan te wijzen. Deze werkt perfect.

Is er airco en ventilator aanwezig op de kamer?

Elke kamer beschikt over airco voor warmere of koudere lucht en een ventilator. Extra kost hiervoor is 6 euro per dag.

Is er de mogelijkheid om de wasmachine te gebruiken?

We beschikken over een wasmachine en daar kan gebruik van gemaakt worden voor een bijdrage van 5 euro.

Zijn huisdieren toegelaten?

We aanvaarden geen huisdieren. Er zijn 2 huiskatten aanwezig, Migo en Boio. Zij moeten zich op hun gemak voelen.

Moet ik al tickets boeken?

Het is erg belangrijk dat je tickets voor sommige uitstappen al lang op voor hand boekt. Dit gaat met name over de Caminito del Rey en voor het Alhambra in Granada. Zeker 2-3 maanden vooraf al boeken!                                                                    https://www.alhambradegranada.org/en/info/ticketsale.asp http://www.caminitodelrey.info/en/#2                                                                        Voor alle andere uitstapjes heeft u dit niet nodig. Daar kunt u altijd wel terecht.

Kan ik een GPS gebruiken?

We raden ten stelligste aan om GEEN GPS te gebruiken om naar ons te rijden. Volg altijd onze routebeschrijving, omdat GPS een verkeerde weg aangeeft en op weggetjes terecht die u liever niet zou willen hebben. Onze routebeschrijving kunt u op onze website downloaden.

Heb ik een annuleringsverzekering nodig?

Voor elke vakantie is het aangeraden een annuleringsverzekering te nemen. Onze factuur moet 3 weken voor aankomst betaald zijn en mocht er iets gebeuren in die 3 weken dat u genoodzaakt bent om te annuleren, dan krijgt u dit via die verzekering terug betaald.

Is het mogelijk om te eten?

Ja het is mogelijk om te lunchen, maar vóór 11 uur doorgeven.  We koken voor diner op ma-wo-vrij. Het zelf meebrengen van eten is niet toegestaan.